Brilliante – Vopsea spray profesională

Vopseaua spray profesională Brilliante are o suprafață mare de acoperire, aderență puternică, fără strat aplicat înainte de utilizare. Stratul format prin aplicare este consistent se usucă rapid, are luciu puternic și rezistență la coroziune și la acțiunea factorilor externi. Vopseaua are miros neutru și este ușor de aplicat. Vopseaua Brilliante acoperă o gamă largă de aplicații precum:

Categorii de produse

Vopsea Spray Universală

Gamă de vopsele universale, lucioase, cu uscare rapidă. Compoziția unică a ingredientelor garantează rezistența, uniformitatea suprafeței și un luciu de durată. Vopseaua universala Brilliante se folosește atât în medii exterioare cât și interioare, pentru acoperirea obiectelor din metal, plastic, gips, tencuială, caroserii, biciclete, lemn, mobilier etc.

Vopsea Spray Acrilică

Vopseaua acrilică BRILLIANTE de calitate superioară este disponibilă în mai multe variante de culori și se folosește atât în medii exterioare cât și interioare. Suprafețe principale: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC.

Vopsea Spray Metalizată

Brilliante METALLIZED PAINT este o gamă de vopsea acrilică cu efect lucios, granulație fină metalizată. Se folosește atât în medii
exterioare cât și interioare.Se poate aplica pe suprafețe pe care dorim să obținem un efect metalizat, cum ar fi: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC.

Vopsea Spray Crom

Brilliante SUPER CROM – gamă de vopsele metalice, reprezintă instrumente de decorare perfecte. Proprietățile optice speciale și compoziția unică garantează o durabilitate ridicată a culorii, uniformitatea suprafeței, un luciu metalic superior. Lac acrilic. Culori disponibile: argintiu, auriu, cupru.

Vopsea Spray Fluorescentă

Brilliante FLUORESCENT PAINT este o gamă de vopsea acrilică cu efect fluorescent. Indicată pentru aplicații atât în medii exterioare cât și interioare. Excelentă aderență pe multe tipuri de suprafețe: metal, aluminiu, alamă, cupru, bronz, piatră, ceramică, lemn, hârtie, carton, ABS, PVC. Gamă disponibilă în diferite culori.

Vopsea Spray Etriere

Brilliante BRAKE CALIPER – gama de produse concepută pentru protecție împotriva coroziunii etrierelor de frână și tobelor de eșapament. Vopseaua rezistă la temperaturi de până la 150° C și conferă roților un design sport. Acesta poate fi utilizat pentru tuning auto și motociclete. Este rezistentă la frecare, zgârieturi și benzină.

Vopsea Spray Jante

Brilliante WHEEL PAINT este o gamă de vopsea nitro-acrilică pentru decorarea jantelor și a capacelor de roți (mașini, motociclete, biciclete). Potrivit pentru a restabili, decora și proteja împotriva uzurii. Poate fi folosită atât în medii exterioare cât și interioare. Suprafețe principale: metal, aluminiu, ABS, PVC. Pentru suprafețele metalice se recomandă acoperirea în prealabil cu un strat de grund Brilliante Primer Spray.

Vopsea Spray Cauciucată

Brilliante PLASTIC GUM produce un strat de vopsea flexibil semi-mat, cu uscare rapidă, pentru toate suprafețele. Perfect pentru protecția și tuning-ul jantelor din aliaj. Disponibil în diferite culori și conceput pentru a proteja, înfrumuseța și repara orice material. Protejează suprafața vopsită împotriva apei, umidității, murdăriei, prafului, acizilor, ruginei, coroziunii, razelor UV și condițiilor meteorologice nefavorabile, păstrând în același timp structura inițială. Poate fi aplicat și în scopuri decorative, pentru a da elementelor vopsite un nou aspect (culoare). Un avantaj deosebit îl reprezintă îndepărtarea ușoară când este uscată. Pentru diferite tipuri de suprafețe. Suprafața de acoperire: aproximativ 0.5 m² pentru un tub de 400 ml (4 straturi).

Vopsea Spray Temperaturi Înalte

Brilliante HIGH TEMPERATURE SPRAY este o vopsea profesională termorezistentă, pe bază de silicon, care se folosește la acoperirea suprafețelor exploatate la temperaturi înalte. Putere mare de acoperire. Rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Aplicații: pentru vopsire tobe de eșapament, radiatoare, grătare, BBQ, șeminee, încălzitoare, cazane, conducte și alte elemente încălzite la temperaturi de peste 150°C.

Vopsea Lac & Grund

Brilliante PRIMER SPRAY se recomandă a fi aplicat ca grund pe diferite tipuri de suprafețe, mai ales sub formă de substrat înaintea aplicării vopselei universale Brilliante SPRAY PAINT. Cu proprietăți adezive excelente, oferă protecție anti-corozivă pe suprafețele metalice. Finisajul mat oferă o adeziune excelentă a vopselelor de suprafață și a emailurilor. Recomandat pentru utilizarea pe mașini noi, instalații, structuri industriale, lucrări de construcții, stâlpi de putere, lămpi stradale, garduri, bariere, rezervoare de stocare, tablă de oțel etc, sau pentru lucrări de retușare pe straturi de vopsea deteriorate. Pentru o mai bună protecție împotriva coroziunii și a zgârieturilor, recomandăm ca după aplicarea straturilor de vopsea sa utilizați LAC TRANSPARENT LUCIOS Brilliante.

Produse reprezentative

Vopsea spray

Spray Grund Gri 400ml

Brand: Brilliante

EAN: 01450

Brand: Brilliante

EAN: 05236

Brand: Brilliante

EAN: 01424

Brand: Brilliante

EAN: 01427

Brand: Brilliante

EAN: 01426

Brand: Brilliante

EAN: 01448

Brand: Brilliante

EAN: 10535

Brand: Brilliante

EAN: 01441

Brand: Brilliante

EAN: 01439

Brand: Brilliante

EAN: 01440

Brand: Brilliante

EAN: 01442

Brand: Brilliante

EAN: 01452