Liqui Moly Pro-Line Injector Cleaning Additive 500Ml

EAN Code: 78958 Manufacturer code: 5153Categories:

Description

Combinatie foarte eficienta de aditivi de curatare si tratament pentru toate sistemele de injectie cu benzina, cum ar fi sisteme K, KE, L-Jetronic si similare. Îndeparteaza depunerile de la supapele de injectie, supapele de admisie, bujii precum si în camera de ardere si împiedica reaparitia acestora. Imbunatateste functionarea motorului si optimizeaza volumul de gaze arse. Elimina dificultatile la pornire si functionare neuniforma a motorului. Întretine si protejeaza întregul sistem de alimentare cu carburant împotriva uzurii, depunerilor si coroziunii. Motoarele curate consuma mai putin carburant si reduc emisiile de noxe.

Proprietati – dozare exacta – garanteaza un consum redus de combustibil – creste fiabilitatea operationala – îndeparteaza depozitele de carbon din supapele de admisie si în camera de ardere – reduce emisiile poluante – curata si întretine – optimizeaza utilizarea economica – curata sistemul de injectie – asigura o atomizare precisa

Domeniu de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele pe benzina. Se adauga direct în rezervorul de carburant. Preventiv la fiecare inspectie, dupa reparatiile la sistem de alimentare cu carburant, pentru remedierea problemelor sau dupa fiecare curatare JetClean.

Continutul dozei este suficient pentru 70 l de ulei de motor.

Additional information
Brand

Application

Volume